28.1 C
New York
May 22, 2024
Koti

5 upeaa huonesuunnittelusovellusta, jotka sinun tulee tutkia ennen kunnostustöiden alkamista

Kun olet säästänyt hieman ylimääräistä rahaa, saatat päättää remontoida yhden kotisi huoneista. Onko sinulla aavistustakaan, kumpaan haluaisit tarttua ensin? Olen varma, että voit päättää, milloin sen aika koittaa, mutta ennen kuin aloitat työn, sinun kannattaa tutustua joihinkin näistä sovelluksista, jotka on omistettu tietyille huoneille, joita saatat päättää remontoida.

Udesignit Kitchen 3D Planner

Olet ehkä kuullut hienoista sovelluksista, joiden avulla voit suunnitella huoneen kodissasi ennen kuin katsot sitä 3D-muodossa. Tässä on toinen näistä sovelluksista paitsi, että tämä on ainutlaatuisempi, koska se keskittyy vain keittiöön. Koska keittiö on kotisi monimutkaisin huone suunnittelua varten, on järkevää, että sinulla on siihen omistettu sovellus. On olemassa useita erilaisia ​​​​esineitä, joilla voit leikkiä, ja voit muuttaa kaiken väriä ja tyyliä, kunnes löydät täydellisen istuvuuden.

Keittiön kaapit ja suunnittelu

Tässä on toinen keittiölle omistettu sovellus, mutta tämä on täynnä lisätietoa, eikä sinun tarvitse tehdä niin monia asioita itse. Saat paljon vinkkejä ja ideoita modernin keittiön suunnitteluun, josta voit olla ylpeä. Sovelluksen sisällä on myös paljon videoita, joiden avulla voit tutkia muiden ihmisten suunnittelemia malleja ja kopioida jotain, joka näyttää hyvältä, mutta ainakin se antaa mielikuvituksesi virrata, kunnes ideoita ponnahtaa esiin. pää.

Ideoita olohuoneen sisustamiseen

Oletko tyytyväinen olohuoneesi nykyiseen ulkoasuun? Oletko edes ajatellut kääntää sohvaa ympäri ja ripustaa televisiosi toiselle seinälle? Sopivatko verhot mattoasi, vai olisitko ollut parempi valita parempi väriyhdistelmä? Sinun on kysyttävä itseltäsi monia kysymyksiä olohuoneesi suunnittelusta, koska se on paikka, jonka haluat näyttää paremmalta kuin missään muualla, ja tämä sovellus antaa sinulle vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. omistaa.

Kellariideoiden luettelo

Tiedätkö kuinka monet ihmiset tuhlaavat kellarinsa heittämällä kaikki roskat sisään sen sijaan, että tekisivät sillä jotain ihmeellistä? Ymmärrän, miksi joku, jolla on valtava koti, ei välitä kellaristaan, mutta jos et asu kartanossa, se on kokonainen huone, jonka annat mätää. Kellariideoiden katalogi antaa sinulle loistavia ideoita, joita voit käyttää, jos haluat käyttää kellarissasi muutakin kuin vain säilytystilaa, eikä koko remontin suorittaminen maksa liikaa, jos olet varovainen.

Parhaat kylpyhuonesuunnittelutuotteet

Kylpyhuoneen kunnostusprojekti ei ehkä ole ensimmäinen valintasi, kun vertaat sitä muihin kotisi huoneisiin, mutta sinun on päästävä siihen lopulta. Kun päätät, että on aika remontoida kylpyhuoneesi, tarvitset sovelluksen, joka auttaa sinua löytämään kaikki mahdolliset markkinoilla olevat tuotteet. Best Bathroom Design Products -sovellus esittelee kaiken ja sitä on helppo käyttää, koska se on jaettu eri luokkiin, jotta voit keskittyä yhteen tiettyyn asiaan kerrallaan.

Käy läpi ne kaikki

Sinun ei tarvitse alkaa suunnittelemaan, mitä aiot tehdä jokaiselle huoneelle juuri nyt, mutta jos sinulla on suunnitelmia tehdä jotakin niistä tulevaisuudessa, sinun kannattaa ladata sopiva sovellus. Ainakin se jättää sinulle paljon enemmän ajatuksia pohdittavaksi ennen kuin painat liipaisinta.

Related posts

4 iOS Apps That Are Excellent For Aiding Pest Control

Allan Azrael