28.1 C
New York
May 22, 2024
Featured

5 upeaa puutarhanhoitolaitetta, jotka räjäyttävät mielesi, jos et tiedä niistä

Kun ajattelet puutarhatyökaluja, lyön vetoa muutamaan perusasiaan, mutta tulevaisuudessa luultavasti ensimmäisenä ajattelet vempaimia. Syy, miksi sanon tämän, johtuu siitä, että ne ovat jo tuoneet esille upeaa tekniikkaa, joka voi auttaa kokeneintakin puutarhuria kasvattamaan täydellisen puutarhan. Et ehkä tiedä tällä hetkellä saatavilla olevasta tekniikasta, joten tarkastelemme parhaita vempaimia juuri nyt ja ymmärrät tarkalleen, mitä tarkoitan.

Click & Grow Smart Garden

Jos haluat kasvattaa kauniita kukkia sisätiloissa, voit tehdä sen Click & Grow -laatikon avulla tehdäksesi elämästäsi miljoona kertaa helpompaa, koska se tekee kaiken puolestasi. Kun olet täyttänyt vesisäiliön, älykäs puutarhalaatikko vapauttaa vettä tarvittaessa ja myös pumppaa maaperään vitamiineja kasvun edistämiseksi. Kun sinulla on all-in-one-ratkaisu, joka voi tarkkailla kasvin tarpeita, sinun tarvitsee vain istua, kun se kasvaa yksinään.

Kasvien linkki

Voit tehdä kaiken manuaalisesti, ja jos olet kokenut puutarhuri, saatat tietää tarkalleen, milloin kukin kasvi tulee kastella sen lajin mukaan, mutta kokemattomille puutarhureille sinulla on nyt työkalu, joka voi antaa sinulle kaikki hyödylliset neuvot. tulen koskaan tarvitsemaan. Sinun tarvitsee vain työntää Plant Link -vempain maahan ja ilmoittaa sille kasvista, jota sen on tarkoitus valvoa, niin se lähettää hälytyksen puhelimeesi, kun sinun on kasteltava niitä, ja se myös kertoo sinulle, milloin olet myös käyttänyt sitä. paljon vettä.

Ultraääni kissojen karkottimet

Kun oma kissasi menee ulos ja sotkee ​​puutarhassasi, se on helppo käsitellä, koska se on lemmikkisi, mutta kun muut naapurustossa ajattelevat voivansa käyttää puutarhaasi hiekkalaatikona, on aika vetää esiin isot aseet. Ultraäänikarkottimet toimivat lähettämällä erittäin korkeataajuista ääntä, jota ne eivät kestä ja ne tietävät pysyä poissa, mutta sinun ei tarvitse huolehtia pään kipeästä, koska et pysty kuulla se.

Robottiruohonleikkuri

Jos olet kyllästynyt heräämään joka viikonloppu leikkaamaan nurmikon, sinun ei tarvitse huolehtia siitä enää, koska ongelmaasi on ratkaisu. Sen sijaan, että palkkaisit jonkun leikkaamaan ruohoa, sinun tarvitsee vain poimia robottiruohonleikkuri. Se ei voisi olla yksinkertaisempaa käyttää, sillä sinun tarvitsee vain painaa painiketta kytkeäksesi sen päälle ja Robomowia voidaan ohjata älypuhelimella. Voit rentoutua puutarhassa aamukahvia juomalla samalla kun ohjaat ruohonleikkuria huolellisesti.

Lono sprinklerijärjestelmä

Nurmikon sprinklerit ovat toinen hieno keksintö, joka voi säästää aikaa ja sinun ei tarvitse kävellä puutarhassasi kuin päätön hölmö, joka vetää letkua mukanasi. Sprinklerijärjestelmät ovat selvästi kehittyneet vuosien varrella, mutta niitä ohjataan vihdoin puhelimellasi Wi-Fi-tekniikan avulla. Tämä säästää paljon rahaa ja auttaa ympäristöä, koska sinun ei tarvitse kytkeä sprinklereitä päälle sateen jälkeen, jota et voi hallita esiasetetulla sprinklerijärjestelmällä.

Ne räjäyttävät mielesi

Jos olet aiemmin yrittänyt tehdä kaiken manuaalisesti, joudut shokkiin, sillä nämä vempaimet yksinkertaistavat asioita niin paljon, ettei sinun tarvitse nostaa sormeakaan. Olen varma, että he tulevat julkaisemaan vielä enemmän tavaraa tulevina vuosina, mutta testaa joitain tällä hetkellä saatavilla olevista, jos ne tuntuvat auttavan.