-1.3 C
New York
February 21, 2024
Uutiset

3 virhettä, jotka tappavat blogisi

Kirjoitatpa blogia omaksi huviksesi tai ohjataksesi liikennettä yrityksesi verkkosivustolle, sinun on oltava erittäin varovainen, kuinka lähestyt tätä toimintaa. Koska muutama pieni virhe voi tehdä lopuista huomattavista ponnisteluistasi totaalisen ajanhukkaa. Ja vaikka bloggaaminen ei ole täsmälleen samaa luokkaa rakettitieteen kanssa, tämän liian kevyesti ottaminen kuulostaa luultavasti kuolinsoitolta mikropäiväkirjatoivoillesi. Mutta hyvä uutinen on, että olemme löytäneet 3 yleisintä syytä blogien epäonnistumiseen ja olemme myös sisällyttäneet korjaustoimenpiteitä näihin ongelmiin. Joten jos blogisi on kuollut tai on juuri kuollut, käytä muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin lukemiseen saadaksesi hienoja ratkaisuja, joiden pitäisi saada sinut takaisin satulaan!

Missä on rakkaus?

Tarvitset tietyn tason rakkautta blogisi aihetta kohtaan, jotta lukijasi voivat olla vakuuttuneita siitä, että he ovat oikeassa paikassa. Sillä jos sinulla on epäilyksiä, tämä on ilmeistä ja jäät pian yksin yrityksesi postausten kanssa. Sillä ei ole väliä, onko blogisi olemassa tulon saamiseksi vai vain hauskana harrastuksena, ilman intohimoa omasta panoksestasi, se ei koskaan tule toimimaan. Jos löydät aiheen, josta molemmat rakastat ja voit tuottaa rahaa, olet löytänyt Golden Fleecen! Sisältösi laatu loistaa ja lukijasi alkavat palata hakemaan toista ja kolmatta apua. Ajattele vain huolellisesti ennen kuin aloitat bloggaamisen, ja jos et löydä jotain, joka liikuttaa sinua tarpeeksi kirjoittaaksesi, sinun kannattaa ehkä jättää se väliin!

Harrastus vai työ?

Jos kirjoitat blogia keinona lisätä tulojasi, eikö ole aika ilmoittaa toimivasi oikein? Katsos, se harrastus ei koskaan korvaa työtäsi, ellet ala kohdella sitä sen ansaitsemalla kunnioituksella. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi todella pukea sukat pois sateen auringon tai lumen jälkeen. Vain toimimalla ammattimaisesti ja kurinalaisesti blogityössäsi voit koskaan menestyä pitkällä aikavälillä. Laadi aikataulu ja pidä siitä kiinni, tai muuten häviät lopulta.

Liian monta lahjaa

Saattaa olla viisasta tarjota satunnainen ilmaislahja, mutta vasta sen jälkeen, kun olet luonut vakaan asiakaskunnan, joka maksaa mielellään tuotteistasi. Tietysti aina on niitä, jotka ottavat mielellään jotain turhaan, mutta he eivät koskaan ole asiakkaita, joita yrität houkutella. Sinun on rajattava myyntitavoitteitasi ja jos mainostat astianpesukoneiden korjauspalveluita Torontossa, varmista, että saavutat tämän väestörakenteen ennen kaikkea.

Oletko valmis menestykseen?

Okei, korjaa nämä 3 ongelmaa ja istu alas, kun tulokset alkavat muuttaa ponnisteluistasi tuloja, joista voit olla vain ylpeä!

Related posts

Uutisten Vaikutus Yleiseen Turvallisuuteen ja Turvallisuuteen

Allan Azrael

4 syytä, miksi blogisi saattaa epäonnistua

Allan Azrael