28.1 C
New York
May 22, 2024
terveys

5 Android-ruoka- ja juomasovellusta, jotka auttavat sinua elämään terveellisempää elämää

Haluatko pysyä terveenä mahdollisimman pitkään ennen kuin alat lähteä alamäkeen? Ellet ole epäonninen ja päädy kauheaseen sairauteen, suurin asia, joka estää sinua olemasta terve, on ruokavaliosi. On vaikea saada kuntoon ruokavaliotasi, jos et tiedä mitä olet tekemässä, joten haluan jakaa kanssasi muutaman sovelluksen, jotka antavat sinulle tietoja, joita tarvitset ruokavaliosi järjestämiseen.

Elintarvikkeiden korvikkeet

Jotkut ateriat maistuvat aivan uskomattomilta ja täydellisessä maailmassa niitä voisi syödä koko ajan, mutta valitettavasti monet niistä ovat epäterveellisiä. Tämä ei tarkoita, etteikö sitä voisi kiertää, mutta jotta voit syödä epäterveellisiä aterioita, sinun on korvattava jotkin epäilyttävät ainesosat terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Ruoankorvikkeet-sovellus auttaa sinua tekemään juuri sen, ja kun etsit tietyntyyppistä ruokaa, se antaa sinulle luettelon vaihtoehdoista, joita voit käyttää sen sijaan.

Fooducate

Sovelluksella voi olla typerä nimi, mutta se on paljon parempi kuin muut sovellukset terveellisen ruoan valitsemisessa. Ihmiset sanovat, että kalori on kalori, ja useimmat ruokaseurantalaitteet vain ottavat tämän huomioon, mutta Fooducate varmistaa, että kehoosi lisäämäsi ruoka on sinulle hyvää. Jos olet supermarketissa, voit skannata viivakoodin ja sovellus kertoo, kannattaako jotain ainesosista välttää. Sitten se näyttää sinulle terveellisempiä vaihtoehtoja, jotta et menetä mitään.

Locavore

Jos käytät Locavore-sovellusta, voit jättää supermarketin kokonaan huomiotta, kun kyse on esimerkiksi tuoretuotteiden noutamisesta. Se näyttää kartan kaikista alueesi tiloista ja viljelijän markkinoista, joille voit mennä hakemaan herkullista ruokaa. Pääset myös näkemään, mitkä ruoat ovat sesonkiaikaa, sekä ne, joita voit odottaa muutaman kuukauden kuluttua. Kun olet käynyt sovelluksen läpi, löydät todennäköisesti monia paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

SuperFood: Luonnollinen ravinto

Olen varma, että olet kuullut “superruokia” levitetyn paljon aiemmin, mutta ehkä et ole varma, mitä se todella tarkoittaa. He antavat yleensä tämän nimen mille tahansa ruoalle, joka sisältää erityisen paljon jotain, joka päihittää kaikki muut sen kaltaiset ruoat. SuperFood-sovellus kertoo sinulle, mitä ne ovat, ja se antaa sinulle paljon tietoa siitä, miksi sinun pitäisi syödä niitä. Jos laitat ruokavalioosi muutamia superruokia, se auttaa sinua varmasti tulemaan terveemmäksi yksilöksi.

Vivino Wine Scanner Pro

Muutaman viinipullon juominen joka ilta ei ole hyväksi terveydelle, ja olen varma, että tiedät sen, mutta sen juominen kohtuudella on ok. Punaviini on erityisen hyvä sinulle ja se on täynnä antioksidantteja, joten sinun pitäisi saada niitä viinihyllyissäsi. Haluat silti valita parhaat punaviinit, kun olet supermarketissa, ja se on paljon helpompaa, jos puhelimessasi on Vivino Wine Scanner Pro -sovellus. Ota valokuva satunnaisista viineistä, niin saat jokaisesta paljon tietoa, jotta voit tehdä oikean valinnan.

Ryhdy toimiin ennen kuin on liian myöhäistä

Jos odotat liian kauan, et ehkä koskaan muuta ruokavaliotasi ja joudut kärsimään seurauksista pidemmällä, joten rohkaisen sinua tekemään asialle jotain nyt. Lataa mikä tahansa näistä sovelluksista, jos uskot, että ne voivat auttaa, mutta varmista, että teet jotain, koska se on tärkeintä.

Related posts

5 upeaa kuntolaitetta, jotka motivoivat sinua pysymään kunnossa ja terveenä

Allan Azrael