2 C
New York
February 21, 2024
terveys

5 upeaa kuntolaitetta, jotka motivoivat sinua pysymään kunnossa ja terveenä

Avain hyvään elämään on pysyä mahdollisimman terveenä, mutta elämme teknologian aikakautta, eivätkä ihmiset halua liikkua niin paljon, kun he voivat sen sijaan tuijottaa iPadinsa näyttöä. Saatat olla motivoituneempi nousemaan ylös ja tekemään jotain tuottavaa, jos sinulla on muutama hieno kuntolaite, joten katsotaanpa lyhyesti muutama, joista saatat pitää.

UWaterG4

Kardiovaskulaarisella kestävyydellä on suuri rooli terveenä pysymisessä, ja jotkut ihmiset päättävät parantaa kuntoaan hyppäämällä uima-altaassa juoksemisen sijaan tiellä. Se on järkevää, koska se on terveellisempää nivelissäsi, mutta kuten kaikki kardiotreenin muodot, se voi kyllästyä ja se auttaa kuuntelemaan musiikkia raskaan työn aikana. UWaterG4 on siisti pieni vedenpitävä MP3-soitin, jonka voit ottaa mukaan uima-altaaseen ja se on niin pieni, että voit kiinnittää sen uimalasiisi.

Pilates-rengas

Pilates on yksi parhaista tavoista parantaa terveyttäsi nostamatta raskaita asioita maasta tai juoksematta kilometrejä, kunnes et tunne jalkojasi. Se antaa sinulle uskomatonta ydinvoimaa ja joustavuutesi menee läpi katon, mutta tiedän, että saatat ajatella, että se on aivan liian helppoa. Ehkä muutat mieltäsi, kun olet hankkinut Pilates-renkaan, koska se tekee kaikesta paljon vaikeampaa, mikä tekee myös treenaamisesta jännittävämpää, kun sinulla ei ole motivaatiota harjoitella.

Sykemittari

En voi uskoa, että jotkut harjoittelevat edelleen ilman sykemittaria. Se ei ole edes niin, että voit työntää itsesi rajojasi joka kerta kun pomppaat jalkakäytäviä, koska se on myös hämmästyttävä työkalu kaikille laihtua haluaville. Olemme kaikki kuulleet, että sinun on oltava erityinen vyöhyke, jotta voit polttaa enemmän rasvaa polttoaineen lähteenä ja jos käytät sykevyötä, tiedät milloin olet kyseisellä vyöhykkeellä. Se on myös yksi helpoimmista tavoista seurata edistymistä, joka kaikkien tulisi tehdä joka tapauksessa.

Voimistelurenkaat

Jos osallistut MMA-harjoitteluun tai johonkin muuhun taistelulajiin, kannattaa ehkä pysyä erossa painoista siltä varalta, että loukkaat itseäsi. Jos et voi kilpailla loukkaantumisen takia, se on yksi maailman pahimmista tunteista. Voimistelurenkaiden avulla voit rakentaa voimaa, jota tarvitset vastustajan voittamiseen turvautumatta perinteisempiin harjoitusmuotoihin. Voit noutaa ne halvalla ja ne voidaan ripustaa mistä tahansa, myös puusta, jos haluat treenata ulkona aurinkoisella säällä.

Vain tanssi 3

Tämä on itse asiassa videopeli, jota ei mielestäni voi kuvailla vempaimeksi, mutta ainoa tapa pelata sitä on, jos omistat Nintendo WII:n, ja se on ehdottomasti vempain. Se on täydellinen peli ihmisille, jotka pitävät kuntoilusta television ääressä, mikä ei tapahdu, jos vain makaat sohvalla katsomassa suosikkiohjelmiasi. Opit myös hienoja tanssiliikkeitä, jotka voit tuoda esiin seuraavan kerran seisoessasi keskellä täpötäyteistä tanssilattiaa klubilla.

Kaikki on sinusta kiinni

Toivon, että olisi helppoa pysyä kunnossa ja terveenä istuessaan tekemättä mitään ja syömättä kaikkea, mitä näköpiirissä on, mutta valitettavasti se ei toimi niin. Ehkä jotkut näistä vempaimista ovat kiinnittäneet huomiosi, ja jos ovat, suosittelen niiden testaamista, jotta voit alkaa parantaa terveyttäsi jo tänään.

Related posts

5 Android-ruoka- ja juomasovellusta, jotka auttavat sinua elämään terveellisempää elämää

Allan Azrael